Zevende vestiging van iDevice reparatie keten geopend in Veen Gem. Aalburg

Op 1 mei opent de zevende vestiging van de iPhone en iPad reparatie formule iDevice+ in Veen (gem. Aalburg).
 
Het grote verschil ten opzichte van andere aanbieders is dat iDevice+ uitsluitend werkt met gediplomeerde reparateurs en repareert met voornamelijk originele onderdelen en voor iPhones ‘Klaar terwijl u wacht service’ biedt. Desondanks zijn de prijzen zeer concurrerend.
“Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen” aldus eigenaar Dennis van Roosmalen. 
 
De meest voorkomende reparaties ziet er al jaren als volgt uit:
Gebroken/gebarsten scherm
Vervangen accu door slijtage
Waterschade
 
“Een gebroken scherm blijft met stip de meest voorkomende reparatie bij de iPhone als ook bij de iPad. Waterschade komt hoofdzakelijk voor bij de iPhone, meestal na het weekend, we weten niet exact hoe dat komt ;-). Belangrijk voor een goede afloop van deze waterschade is dat de iPhone zo spoedig mogelijk door ons in behandeling wordt genomen door hem te laten uitdrogen alvorens wij hem verder chemisch gaan reinigen en drogen, probeer zelf nooit je iPhone / iPad aan te zetten als je weet dat hij met vocht in aanraking is gekomen, dit maakt meestal meer stuk dan goed is voor het iDevice” aldus Dennis.