Waarom zou ik kiezen voor een refurbished iPhone?

Refurbished is een term die sterk verbonden is met Apple producten en de ​refurbished iPhone​ in het bijzonder. Het wordt steeds meer mensen duidelijk dat het een goed alternatief is voor de relatief dure Apple producten. Maar wat is nou de reden waarom je voor refurbished producten zou kiezen? Draait het allemaal om geld? Wij zien graag meer refurbished producten en minder nieuwe producten. Waarom? 
 
Nog nooit gehoord van refurbished?
Voor veel mensen klinkt refurbished bekend in de oren en weten ze precies wat het inhoudt. Ben jij hier echter nog niet helemaal mee bekend? Dit is wat je moet weten: in het kort is refurbished het nakijken, renoveren en opschonen van een product. Dit zijn producten die retour zijn gestuurd om wat voor reden dan ook. Zo kan er sprake zijn geweest van:
 
● Een overschot in de voorraad
● Technische defecten
● Een inruilprogramma
 
Een stuk goedkoper dan nieuw
We hebben het er al even over gehad maar refurbished producten zijn een stuk goedkoper dan gloednieuwe producten. Voor iemand die groot fan is van Apple, maar niet de volledige prijs wil betalen, is dit dus een goed alternatief. De prijzen van gloednieuwe smartphones, tablets en laptops worden ook bepaald niet lager. 
 
Draag bij aan een beter milieu
Dagelijks worden er wereldwijd meer dan 2 miljard mobiele apparaten geproduceerd. Dit vormt een wereldwijd probleem aangezien de productie van al deze gloednieuwe devices een zware aanslag is op onze wereld. Bij de productie komen er namelijk allerlei broeikasgassen vrij en ontstaat er gevaarlijk afval. Daarnaast worden er schaarse delfstoffen verwerkt in de apparaten en worden de grondstoffen onder zeer slechte wijze uit de mijnen gehaald. Wanneer er dus een groot aantal mensen voor refurbished producten kiezen in plaats van nieuwe producten hoeven er een stuk minder nieuwe producten te worden geproduceerd. En dat is weer bevorderlijk voor het milieu.
 
Veiliger dan tweedehands
Het kopen van een Refurbished product is over het algemeen een stuk veiliger dan het kopen van een tweedehands product. Dit komt omdat wij een webwinkel zijn waar je gebruik kunt maken van 2 jaar garantie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een verkeerde aankoop. Wat betreft de garantie is het net alsof je een nieuw toestel aanschaft. Daarnaast worden de producten gecontroleerd door professionals op 83 punten.
 
Kies voor duurzaam, kies voor refurbished
Refurbished producten hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van gloednieuwe producten. Vandaar ook de titel “Meer refurbished minder nieuw”. Bij iDevice+ vinden wij het belangrijk dat er een betere wereld ontstaat die we met trots achter kunnen laten voor onze kinderen en kleinkinderen. Bekijk dus gerust ons assortiment en mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met 1 onze ​servicelocaties​.
 
 
Niet overtuigd? Kies dan voor een nieuw toestel
Naast een ruim assortiment Refurbished producten kan je natuurlijk ook kiezen uit ons assortiment nieuwe devices. Deze worden geleverd met de standaard en vertrouwde Apple service en garantie. Daarnaast ontvang je dan natuurlijk ook nog eens de service die je van6 ons gewend bent.
 
Alle opties en toestellen zijn te vinden op www.ideviceplus.shop