Waarom de iPhone 5C de ideale eerste telefoon is voor je kind

Waarom de iPhone 5C de ideale eerste telefoon is voor je kind

Apple bracht de iPhone 5C in september 2013 op de markt. Het kleurrijke model van de populaire iPhone kwam op de markt in de kleuren wit, blauw, groen, roze en geel en wordt gezien als een goedkoper model van de eerder uitgebrachte iPhone 5. Dit onder andere door de kunstof behuizing die deze iPhone heeft.

Ondanks dat de iPhone 5C release al even geleden is, is dit model nog altijd erg populair. Vooral voor kinderen is de iPhone 5C erg geschikt als eerste smartphone. Maar waarom dan? Dit leggen we je graag uit.

 

iPhone 5C ideale telefoon voor kinderen

Als ouder zijnde komt dit je vast bekend voor. Je zoon of dochter komt naar je toe en wil graag een telefoon, want 'alle vriendjes en vriendinnetjes op school hebben er ook al één'. Als ouder zijnde brengt dit jou soms in een lastig parket, want er zitten vaak ook nog eens eisen verbonden aan deze aanvraag voor een eerste smartphone.

De 5C van Apple is van alle gemakken voorzien, net als de voorgangers van deze iPhone, en kan door de plastic behuizing tegen een stootje. Ook de beschikbare vrolijke kleuren en plastic behuizing maken de iPhone 5C voor kinderen geweldig.


iPhone 5C specificaties

Qua specificaties is de iPhone 5C echter zo goed als hetzelfde als zijn voorganger, de iPhone 5. Het grootste verschil is de kleurrijke plastic behuizing die het toestel heeft. Toch zetten we even de iPhone 5C specificaties op een rijtje:

 

Kleur: wit, blauw, groen, roze of geel

Geheugen: 8GB, 16GB, 32GB

Gewicht: 132 gram

Scherm: 4,0 inch diagonaal

Camera: achterkant 8,0 megapixel voorkant: 1,2 megapixel

Connectiviteit: 3G, 4G, EDGE, GPRS, UMTS

Processor: Apple A6 1.3 GHz

Resolutie: 1136 x 640 pixels

Type oplader: Apple Lightning kabel

Simkaart: Nano sim

Deze iPhone 5C specificaties maken dit toestel erg geliefd, en daar komt bij dat deze iPhone ook nog eens zacht geprijsd is. Of moeten we zeggen was, want de iPhone 5C is nieuw niet meer te verkrijgen..

 

Refurbished iPhone 5C kopen

Toch hoef je niet bang te zijn dat je niet meer aan een iPhone 5C kunt komen. Ondanks dat dit toestel nieuw niet meer te krijgen is, kun je deze wel refurbished krijgen. Een refurbished iPhone 5C is niet alleen een duurzame aankoop, je bespaart er ook nog eens veel geld mee. Bij iDevice+ heb je de keuze uit refurbished iPhones 5C in de kleuren wit, roze, groen, blauw en geel, en een opslag van 16GB of 32GB. En alsof deze keuze nog niet ruim genoeg is, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende productcondities. iDevice+ heeft iPhones in de graderingen 4 of 5 sterren en remarket waarbij remarket het hoogste is. En daar komt bij dat je bij iDevice+ ook nog eens 24 maanden garantie krijgt op je aankoop. Zoek jij de eerste smartphone voor je kind? Ga dan voor een kleurrijke refurbished iPhone 5C!

 

Zolang de voorraad strekt (in ieder geval de gehele maand juni 2016): iPhone 5C wit 16gb met lichte gebruikerssporen voor € 174,95