Waar kan ik nu mijn iPhone en iPad laten maken of een nieuwe kopen?

Sinds vrijdag 14 maart heeft Apple vanwege het COVID-19-virus al hun winkels wereldwijd gesloten, alleen in Groot-China zijn de Apple Stores weer open. Dit roept bij veel mensen vragen op met betrekking tot reparaties en daarom heeft Apple een FAQ-samengesteld.
 
Op hun pagina met de meest gestelde vragen is terug te lezen hoe Apple de huidige reparaties afhandelt en versoepelen ze ook de voorwaarden met betrekking tot het terugbrengen van producten.
 
Nieuwe reparaties laten uitvoeren
Omdat de Apple Stores op dit moment gesloten zijn is het niet mogelijk om een product te laten repareren via deze weg. Je kunt immers je Apple apparaten niet bij hen binnenbrengen ter reparatie. Wel kan je er voor kiezen om binnen de garantie een online procedure te starten bij Apple. 
Echter moet je er wel rekening mee houden dat Apple al eerder heeft aangegeven dat vervangende onderdelen schaars zijn en je mogelijk langer moet wachten op je gerepareerde producten.
 
iDevice+ repareert je iPhone en iPad met originele onderdelen
Kies voor een iDevice+ locatie, wanneer je in deze tijd, waarin je gedwongen wordt nog meer digitaal te communiceren, toch je iPhone of iPad wilt laten maken of wilt vervangen. 
Onze locaties hebben ruime voorraden originele onderdelen ingekocht. Op die manier kunnen zij je, inclusief 6 maanden garantie op de gehele reparatie, toch verder helpen. Dit doen zij pas nadat ze het probleem of defect hebben onderzocht.
Ook kunnen zij je verder helpen bij de aankoop van een nieuw of refurbished iPhone of iPad. Indien deze op dat moment niet voorradig is in de juiste kleur of capaciteit dan kunnen ze hem 9 van de 10 keer de volgende dag al aan je overhandigen.
 
Heb je gewoon een vraag over je iPhone of iPad en kom je er even niet uit?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Contact opnemen kan via de telefoon, mail en website chat.
Kom je naar 1 van de winkels? Betaal dan per pin.
 
Kijk voor de dichtstbijzijnde iDevice+ locatie: https://www.ideviceplus.nl/servicelocaties