Vier dingen die de iPhone 7 kan leren van de iPad

Vier dingen die de iPhone 7 kan leren van de iPad

De iPad Pro is de eerste iPad met nieuwe hardwarefuncties die je nog niet op de iPhone vindt. Voorheen was het meestal omgekeerd. Met de iPhone 7 in het vooruitzicht zijn er best wat functies die Apple toe kan voegen om de iPhone nog beter te maken.

 

#1 Meer speakers voor beter geluid

Apple heeft de laatste jaren sterk de focus gelegd op een mooi en helder scherm. Van een Retina-scherm in de iPhone 4 tot een Retina HD-scherm in de iPhone 6. Maar voor de beleving van video’s is geluid bijna net zo belangrijk. Met de grote iPad Pro heeft Apple voor het eerst vier speakers aan het apparaat toegevoegd, waardoor het geluid luider en beter klinkt dan ooit.

 

#2 True Tone voor de iPhone

Nieuw in de 9,7-inch iPad Pro is de True Tone-techniek. Hierdoor past het scherm zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Niet alleen de helderheid, maar ook de schermkleuren veranderen, zodat ze in elke situatie natuurgetrouw zijn, net als bij een vel papier.

 

#3 Smart Connector voor slimme accessoires

De Smart Connector op de iPad Pro wordt op dit moment alleen door Apple en Logitech gebruikt voor een fysiek toetsenbord, verwerkt in de hoes. De Smart Connector staat echter open voor iedere accessoiremaker om er wat mee te doen.

 

#4 Multitasking-functies voor sneller werken

Sinds iOS 9 hebben de nieuwste iPad-modellen ondersteuning voor multitasking-functies. Dankzij Slide Over kun je een app aan de rechterkant van het scherm over een andere app leggen, zodat je de huidige app niet per se af hoeft te sluiten. Met Split View gebruik je twee apps gebroederlijk naast elkaar.

Lees meer op www.iculture.nl