'Uitblinker in unieke service'

Al ruim tien jaar weet het team Electro World Barneveld alles over de juiste keuzes in de wereld van elektronica. Berry Foppen en Wouter van de Pol bedienen met hun bedrijf echter ook klanten die dringend behoefte hebben aan professionele reparaties. ,,We hebben betrouwbare merken in huis en blinken uit in onze veel geroemde service."

Electro World is in het centrum van Barneveld is aan de Emmastraat 2 gevestigd. Wouter van de Pol verwelkomt in de showroom klanten terwijl Berry Foppen in de werkruimte een telefoon repareert. ,,Vorig jaar vierden we ons tienjarig jubileum", vertelt Foppen. ,,In 2005 namen we deze zaak over. Voor die tijd werkten we beiden al voor Nagelvoort, de vorige eigenaar. Het was een bewuste keuze om ons aan te sluiten bij Electro World. Dankzij deze franchise kunnen we echt ondernemen met veel vrijheid. We gaan altijd voor kwaliteit en de beste service."

,,De laatste jaren vinden we steeds nieuwe manieren om met onze klanten te communiceren", vervolgt Foppen. ,,Naast de Barneveldse Krant maken we gebruik van Facebook, Twitter en allerlei websites. Bijvoorbeeld om nieuwe producten te promoten en demo-filmpjes te posten, zoals op www.euronicsbarneveld.nl."

In 2013 introduceerde Electro World Barneveld  Veluwe Witgoed Service. ,,Een perfect voorbeeld van onze dienstverlening. Onze monteurs zijn gecertificeerd voor vrijwel alle witgoedmerken. We leveren professionele wasapparatuur op allerlei plekken in heel Gelderland. Bijvoorbeeld zorginstellingen, campings en kappers. Uiteraard kunnen ook particulieren deze service gebruiken. We werken nauw samen met Miele om zo snel en goed mogelijk de klant van dienst te kunnen zijn. Kijk dus gerust eens op www.veluwewitgoedservice.nl."

In 2013 begon Electro World Barneveld echter met veel meer diensten. ,,In die tijd startte we Vobis. In Barneveld vielen verschillende winkels weg die zich specialiseerde in IT-diensten. Wij vingen dit op door met Vobis de verkoop en reparatie te verzorgen van laptops, pc's, tablets en allerlei randapparatuur. We lanceerde iDevice Plus in dezelfde periode. Dat is onze reparatieservice voor iPads en iPhones. Deze merken zijn erg waardevast en daarom het repareren meer dan waard. Door de jaren heen is onze expertise enorm breed geworden. In één dagdeel kunnen we een reparatie verzorgen. Sinds dit jaar is iDevice Plus uitgebreid. We verkopen nu ook refurbished iPhones en iPads. Deze zijn gebruikt, maar door ons volledig gerepareerd en voordelig aangeboden. Zo gaan we voor de meest waardevolle service."

Via: barneveldsekrant.nl