Is je iPhone of iPad defect?

iDevice Smart Repair Service staat voor kwaliteit en service. Dus als jouw iPhone of iPad stuk is ben je bij ons aan het goede adres. Wij repareren aan de Bagijnhof 19 iPhones en iPads met originele Apple onderdelen. Ook onderhoud, upgrade en software downloads worden hier uitgevoerd. De expertise die in huis is en de manier van werken zorgen ervoor dat een storingsvrije werking gegarandeerd is.
 
 
Voor de verschillende iPhone-modellen zijn meestal voldoende onderdelen op voorraad om een snelle service te kunnen bieden. Door de kwaliteit van de Apple-onderdelen en de gecertificeerde monteur geeft Smart Repair Service een garantie van zes maanden op de uitgevoerde werkzaamheden. Het is ook mogelijk om dit op locatie uit te laten voeren.
 
Je kunt direct een afspraak online plannen: Ik wil nu online een afspraak maken. Bellen kan natuurlijk ook.
 
Door een afspraak te maken of van te voren te bellen bent u ervan verzekerd snel geholpen te worden door de monteur en ook nog op een tijdstip dat het u uitkomt. Dit heeft dus voordelen. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen aan de Bagijnhof 19 bij Electro World Veen. De koffie staat klaar!
 
Servicepunt iDevice Smart Repair Service
Bagijnhof 19
4264 AZ Veen (Aalburg)
0416-691221
 
https://www.ideviceplus.nl/servicelocatie/servicelocatie-aalburg