iDevice+ Zaanstad heropend na verhuizing

Op 15 maart is de locatie van iDevice+ in Zaanstad heropend op haar nieuwe adres aan de Peperstraat 67.
 

Een vertrouwde naam voor al je iPhone en iPad reparaties en aankopen, op een, bijna, vertrouwd adres. Want na 2 jaar via een shop in shop locatie te hebben gewerkt, is de vestiging nu verhuisd en heropend op een schitterende eigen locatie in dezelfde straat.
 
Vanaf nu kan je dus voor alle reparaties aan je iPhone en/of iPad terecht aan de Peperstraat 67. Het grote verschil ten opzichte van andere aanbieders is dat iDevice+ uitsluitend werkt met gediplomeerde en gecertificeerde reparateurs en repareert met voornamelijk originele onderdelen en voor iPhones ‘Klaar terwijl u wacht service’ biedt. Desondanks zijn de prijzen zeer concurrerend.
 
“Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen” aldus eigenaar Cedric Rillen. Ook heeft de klant de mogelijkheid om de gehele reparatie op de voet te volgen, daar deze, waar de klant bij is wordt uitgevoerd.
 
Naast reparaties kan je bij iDevice+ Zaanstad ook terecht voor de aankoop van nieuwe en refurbished iPads en iPhones. De refurbished iPhones worden geleverd met het keurmerk refurbished. “Consumenten krijgen met dit keurmerk de zekerheid dat de smartphone die ze aanschaffen kwalitatief volledig in orde is”, stelt Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland.