Grote verschillen in prijs en kwaliteit bij reparatie smartphone-scherm

Gisteren besteede het TV programma AVRO-Tros Radar uitgebreid aandacht aan smartphone reparaties. Dat er veel prijs-, maar vooral kwaliteitsverschil zit tussen de verschillende reparatiebedrijven en de gebruikte onderdelen is voor ons geen nieuws. 

 

In de uitzending werd gesteld dat alleen Apple met orginele onderdelen zijn reparaties uit kan voeren.

 

Bij iDevice+ repareren wij uw iPhone en/of iPad met voornamelijk orginele onderdelen.

 

"Deze onderdelen en componenten komen uit dezelfde productielijn als waar ook de onderdelen voor de nieuwe iPhones en iPads vandaan komen. Sterker nog als wij deze onderdelen en componenten niet hadden gekocht dan waren ze hoogst waarschijnlijk in een device gebruikt." aldus onze preferred supplier.

 

Waarom dan toch het voorbehoud van "wij repareren met voornamelijk orginele onderdelen"?

Van sommige modellen (veelal de oudere modellen) zijn geen orginele onderdelen meer verkrijgbaar maar moeten wij noodgedwongen kiezen voor de hoogst mogelijk verkrijgbare kwaliteit.

 

Omdat wij achter onze kwaliteit van de reparatie's maar ook van de gebruikte onderdelen staan ontvangt u op alle reparaties (muv waterschade) 6 maanden garantie.

 

Mocht u onverhoopt na de reparatie iets opmerken aan uw device, neem dan contact op met uw servicelocatie. Zij helpen u graag verder.