Dit najaar 3 nieuwe iPhones waaronder de iPhone Edition

Als we de geruchten mogen geloven zien we dit jaar niet twee, maar drie nieuwe iPhones. Apple zou ter ere van de tiende verjaardag een speciale uitvoering op de markt willen brengen. Deze heet naar verluidt ‘iPhone Edition' en zal een high-end toestel worden vervaardigd uit luxere materialen.
Hiermee zou Apple de lijn van bijzondere uitvoeringen willen doortrekken. De Apple Watch heeft namelijk ook een ‘Edition' uitvoering. Deze is vervaardigd uit bijzondere materialen zoals op dit moment keramiek en eerder goud. De iPhone Edition krijgt een groter scherm dan het huidige 4,7-inch model. Echter blijft de afmetingen van de behuizing gelijk.
 
iPhone Edition krijgt een 5,1-inch scherm met extra functiebalk
Volgens de goed geinformeerde website macotakara krijgt de iPhone Edition een 5,8-inch ‘scherm' waarvan daadwerkelijk 5,1-inch scherm is. De overige schermruimte wordt gevuld met een speciale functiebalk die onderaan het scherm terug te vinden is. Hierin zit een virtuele thuisknop en Touch ID verwerkt en geeft toegang tot veelgebruikte apps en functies.
 
Uiterlijk iPhone edition en iPhone 7s
Uit welke materialen de iPhone Edition gaat bestaan is nog niet bekend en erg onzeker. Apple zou aan het testen zijn met verschillende prototypes, schermen en materialen zoals glas, OLED, aluminium, etc. Naast de Edition uitvoering blijft de ‘gewone' iPhone bestaan. Dit wordt waarschijnlijk de iPhone 7s. Of deze uitvoering ook bijzondere en ingrijpende veranderingen gaat krijgen is momenteel niet bekend. Wel duikt het gerucht op dat in september de iPhone 7s (Plus) te koop zal zijn en pas veel later de speciale Edition uitvoering. Deze zomer weten we vast meer details over deze drie nieuwe iPhones.
 

Bron: Appletips.nl