Blijf in contact met elkaar, juist nu!

Constant horen we om ons heen dat we vooral voldoende afstand moeten houden en dat we ouderen en mensen die zwakker of ziek zijn niet moeten bezoeken. Dit is moeillijk voor jouw maar ook voor deze mensen zelf. Want zij hebben juist al vaak maar een beperkt sociaal netwerk.

 

Om contact met ze te houden zijn er natuurlijk diverse manieren van communicatie:

Telefoon

WhatsApp, je kan naast berichtjes sturen ook beeld bellen, dan zie je elkaar ook nog eens.

Face Time

 

Maar naast deze voor de hand liggende mogelijkheden kan je op nog meer manieren met ze in contact blijven door bijvoorbeeld gedurende de dag een spelletje op afstand met ze te spelen.

Speciaal daarom hebben we de 3 populairste spellen onder ouderen onder elkaar gezet.

 

Wordfeud

Wordfeud is een puzzelspel voor meerdere spelers waarin je je vrienden kunt uitdagen en wel 30 verschillende potjes tegelijk kunt spelen. Maak en Ieg woorden op het bord van 15x15 en verdien punten voor je creativiteit. Verhoog je score door op de vakjes van (drie)dubbele letterwaarde en (drie)dubbele woordwaarde letters te leggen.
 
De Slimste Mens
Bekent van het populaire televisie programma met nu weer een hele serie nieuwe vragen. Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app.
 
Één tegen 100
Speel nu de officiële app van het televisieprogramma Eén tegen 100. Je speelt de quiz thuis op twee manieren:
1) Een tegen een – in dit spel test jij jouw kennis tegen een tegenstander.
2) Een tegen 100 – in dit spel neem jij het op tegen 100 andere tegenstanders.
 
Bij het Een tegen een spel neem jij het op tegen je vrienden of speel je tegen willekeurige tegenstanders! Per potje spelen jullie drie rondes. In ronde 1 en 2 kiezen jullie om de beurt een categorie die je wilt spelen. Per ronde krijg je 5 vragen. Als je goed antwoordt verdien je punten. Hoe sneller je (goed) antwoordt des te meer punten je krijgt.
 
Heeft u vragen over uw iPhone of iPad en wilt u deze niet in 1 van onze shops stellen?
 
Wij zijn ook bereikbaar via de telefoon, mail en chat https://www.ideviceplus.nl/servicelocaties